The smart Trick of ayakkabi iş ilanlari That Nobody is Discussing

Wiki Article

Ayakkabının dış yüzeyinde kullanılan one.eight mm kalınlığında yumuşak petek desenli mikrofiber, ayakkabıya nefes alabilirlik ve hafiflik kazandırır. Bu özel malzeme, TPU laminasyon ile kaplanarak ekstra dayanıklılık ve koruma sağlar.

Spor ayakkabı tasarımıyla rahat bir kullanım sunar. Esnek yapısı sayesinde gün boyu kolay hareket imkanı verir. El işçiliği ile üretilen ayakkabı, dayanıklı malzemesi sayesinde uzun süre sorunsuz şekilde kullanılır. Bağcıklı kapaması sayesinde rahat giyilip çıkarılır. Nefes alan yapısı ayakların terlemesini engeller, serin ve kuru kalmasını sağlar.

İş güvenlik ayakkabıları, kişisel koruyucu ekipmanlarla ilgili Avrupa direktiflerinin gerekliliklerini karşılamalıdır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

İş ayakkabılarında bir diğer sorunda ayakkabıların ordinary ayakkabılara göre oldukça ağır olmaları. Bu konuda bir iyileştirme yapılamaz mi?

Avustralya ve Yeni Zelanda: Bu ülkeler AS/NZS 2210.three commonını kullanır, bu da ayakkabıların belirli bir darbe direncine, sıkıştırma direncine ve su geçirmezliğe sahip olmasını şartwork koşar.

Isı ve Alev Koruma alev almaz kıyafetler itfaiyeci ürünleri yangın dolabı malzemeleri

Sabo terlikleri rahat ve ergonomik yapısı ile  toplumumuz tarafından hemşire ve doktor terliği olarak bilinse de aslında sabo terlikleri herkese hitap etmektedir. Kullanımı kolay hafif ayağı yormayan ağırlıkta cildi ayakkabi es anlamlisi tahriş etmeyen ve üstünün delikli olması nedeniyle uzun süre ayakta olarak çalışanların başlıca tercihi olmaktadır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Beden 36Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon iş ayakkabısı spor tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 47Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 48Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Kullanım alanına ve hava koşullarına uyum sağlamak, seçimi kolaylaştırır. Bir tenis erkek spor ayakkabısı ile basketbol ayakkabısı arasında product ve özellik bakımından farklılıklar bulunur. Bu nedenle tenis sporu sırasında basketbol erkek spor ayakkabı modeli uygun bir seçenek olmaz.

Ayrıca, kaymaz tabana sahip olan antistatik iş ayakkabıları da mekap iş ayakkabıları arasında yer almaktadır. Bu ayakkabılar, zeminin kaygan olduğu ortamlarda çalışanlar için ekstra iş ayakkabısı yazlık güvenlik sağlar.

İş sağlığı güvenliğini en iyi biçimde sağlayacak iş ayakkabı modelleri satın alarak kendinizi koruyun. Çalışma şartlarınızın ağırlığı veya yüksek tehlike grubu çalışanlar kapsamında olmanız sizi korkutmasın.

İş şartları ve çalışma koşulları ağır olup bu tarz ayakkabılar iş ortamında kullanılmaz. İş ayakkabıları ile rahat, konforlu ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz.

Report this wiki page