Fascination About işçi ayakkabısı

Wiki Article

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Isı ve Alev Koruma alev almaz kıyafetler itfaiyeci ürünleri yangın dolabı malzemeleri

SP (Security Plus): Bu işaretleme, ayakkabının sadece darbe ve sıkıştırmaya karşı koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda delinme direncine de sahip olduğunu gösterir.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. Platform üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

"P" iş ayakkabısı yds commonına sahip iş güvenliği ayakkabıları, genellikle aşağıdaki özelliklere sahip olur:

Ayrıca tabanın derinliği ve diş yapısı, kaymazlık performansını artıran önemli unsurlardır.

Bu ayakkabıların içinde Converse ve Jordan ayakkabılarından başka ayakkabı tavsiye etmem Jordan nin rahatlığını hiçbir ayakkabıda bulamadım tek kelime ile mükemmel bir ürün

Çeşitli iş güvenliği ayakkabıları, çalışma şartlarınıza ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak tasarlanmıştır. En dayanıklı iş güvenliği ayakkabılarına yatırım yaparak hem kendinizi koruyabilir hem de iş ayakkabi sİtelerİ verimliliğinizi artırabilirsiniz.

Ayrıca, kaymaz tabana sahip olan antistatik iş ayakkabıları da mekap iş ayakkabıları arasında yer iş ayakkabısı amazon almaktadır. Bu ayakkabılar, zeminin kaygan olduğu ortamlarda çalışanlar için ekstra güvenlik sağlar.

Çalışma ortamlarında yoğun su ve sıvı bulunuyorsa tercih edilen ayakkabıların boyutları uzun olmalıdır. Çizme tercih edilmelidir Astar yapılarında teri emen kumaşlar kullanılmalıdır.

Şantiye botu ve kışlık iş ayakkabısı ise soğUnited kingdom hava koşullarında ayaklarınızı sıcak tutar. Ayrıca soğuğa dayanıklı ve ESD özellikli iş ayakkabısı gibi özel özelliklere sahip modeller, belirli çalışma koşullarında ekstra koruma sağlar. Yaz aylarında ise yazlık işçi ayakkabısı gibi hafif ve hava geçirgenliği yüksek alternatifler konfor sağlar. 

Report this wiki page